Eksik adres nedeniyle darp edilen kurye öldü

İstanbul Çekmeköy’de adres eksik olduğu için teslimatı gerçekleştiremeyen Mehmet Ali İbin adlı kurye, paketi ulaştırmak için telefonla arayıp yer tarifi istediği için alıcı tarafından darp edilmişti. Saldırı sonrası beyin kanaması geçiren kurye hastanede vefat etti. Bu gelişme üzerine daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Tayfun Ş. adlı saldırgan nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

This browser does not support the video element.

Çekmeköy'de 19 Ekim'de MNG kargoda çalışan 40 yaşındaki Mehmet Ali İbin, adresin eksik olması nedeniyle paketi teslim edemeyince kargo alıcısı Tayfun Ş.'yi telefonla aradı.

İbin, Tayfun Ş.'ye paketi şubeye götürmek yerine kendisiyle buluşup teslim edebileceğini belirtti.

Fakat Tayfun Ş., kargo çalışanı İbin'in adresi bulamamasına sinirlendi. Daha sonra da yanına aldığı iki kişi ile birlikte kargo aracının yanına gitti.

Tayfun Ş., iddiaya göre arabayla yanına geldiği kargo kuryesi Mehmet Ali İbin'e sokak ortasında saldırdı. İbin, kafasına aldığı darbeler nedeniyle fenalaşarak yere yığıldı. Saldırgan ve yanındakiler tarafından hastaneye kaldırılan İbin'in beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Bunun üzerine ameliyata alınan İbin yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını cumartesi akşamı kaybetti. 

Daha önce adli kontrol şartı ile serbest bırakılan Tayfun Ş., İbin'in vefatı üzerine tekrar gözaltına alındı. Tayfun Ş. savcılık sorgusunun ardından, 'kasten öldürme' suçundan tutuklanması talebiyle sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor! Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Tepki çekti : Kızım olaydı kiminle yatıp kalktığıyla ilgilenmezdim Hatalı park canından ediyordu! Sopayla bıçakla böyle saldırdılar