Ekrem İmamoğlu canlı yayında kendi ağzıyla itiraf etti: İSKİ tam bir rezalet!

CHP'li Ekrem İmamoğlu, yerel seçime günler kala canlı yayında İSKİ’nin mevcut durumunun “tam bir rezalet” olduğunu itiraf etti. İmamoğlu'nun o sözleri sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

5 yılda İstanbul’da su noktasında çeşme açılışı dışında hiçbir hizmet yapmayan ve AK Parti’nin başlattığı arıtma tesisi projesini “Temel atmama töreni” yaparak iptal ederek müsilaj kabusunu şehrin başına saran CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan itiraf geldi. 

"İSKİ TAM BİR REZALET"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin yeni dönem adayı Ekrem İmamoğlu canlı yayında CHP'li İBB'nin iş bilmezliğini de kendi ağzıyla itiraf etti.

İmamoğlu, "İSKİ tam bir rezalet" dedi.

İSKİ'DE SKANDALLAR SİLSİLESİ

Bilindiği üzere İSKİ, sürekli patlayan isale hatları, dönem dönem musluklardan akan çamurlu su, denize akan kanalizasyon ve kurum içi usulsüzlüklerle gündemdeki yerini koruyor.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?