Ekran soytarıları! Rasim Ozan Kütahyalı skandallara kaldığı yerden devam ediyor

Daha önce Beyaz Futbol programında sayısız skandala imza atan Rasim Ozan Kütahyalı, benzer şeyleri yapmaya devam ediyor. Son olarak, Galatasaray Fenerbahçe'ye yenilince stüdyoda baygınlık geçirme numarası yapan Kütahyalı için sedye getirildi. Görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturan Kütahyalı'nın ekran şovuna tepki yağdı.

This browser does not support the video element.

Beyaz TV ekranlarında daha önce de birçok skandala imza atan Rasim Ozan Kütahyalı, Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 2-0 mağlup etmesinin ardından Beyaz Futbol programında bayılma numarası yaptı. Stüdyoya Kütahyalı için sedye getirilirken, bu görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu.

Daha önce Boşnaklara yönelik sarf ettiği çirkin sözler nedeniyle ekrandan uzaklaştırılan Rasim Ozan Kütahyalı,  binbir güçlükle Beyaz Futbol'a dönebilmişti. Programdan atılmasına neden olan çirkin sözleri unutulmadan birçok kepazeliğe de imza atmaya devam eden Kütahyalı'nın son hareketi bardağı taşırdı. Rasim Ozan Kütahyalı'nın derbi maçı sonrası baygınlık şovuna tepki yağdı.

Reyting uğruna ekranda her türlü soytarılığa müsaade ederek izleyicisini kandırması nedeniyle eleştiri alan Beyaz TV'nin ise, futbol programı adı altında bu tür olaylara daha ne kadar izin vereceği merak konusu oldu.

FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ? KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR?