'Ekler' paylaşımıyla gündem olan Şevval Şahin'den eleştirilere yanıt

Miss Turkey 2018 birincisi, 22 yaşındaki model Şevval Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'ekler' yerine 'eclair' yazınca alay konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Şevval Şahin, hakkında yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Instagram hesabının hikaye bölümünden bir kutu ekler fotoğrafı paylaşan genç model Şevval Şahin, paylaşımına "Hayatımda yediğim en en en iyi eclair delireceğim bütün kutuyu şimdi bitirebilirim" yazınca sosyal medyanın diline düşmüştü. 'Ekler' kelimesini Türkçe yazmak yerine İngilizce 'eclair' olarak yazan Şevval Şahin eleştiri yağmuruna tutulmuştu.

''ABARTMAYIN''

Şevval Şahin, konu ile ilgili açıklamasını yine Instagram hesabı üzerinden yaptı. Şahin kendisini ti'ye alanlara "Şimdi tüm problem ekleri İngilizce ve Fransızca'da olduğu gibi eclair diye yazdım diye mi? Beynime öyle kayıt olmuş, hızlıca öyle yazdım ne yapayım, abartmayın" şeklinde yanıt verdi.



DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber