EK MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİNDE KRİTİK DETAY!

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Anayasa Mahkemesi'nin ek MTV’de alacağı kararı, erken seçim kampanyasına başlayacağı öne sürülen Kılıçdaroğlu'nun Akşener planını ve Selçuk Bayraktar'ın siyasete gireceği iddiasını masaya yatırdı. 

''CHP İLE İYİ PARTİ'DE KARŞILIKLI BİR BEKLENTİ VE PASLAŞMA SEÇENEKLERİ GÜNDEMDE''

Bozkurt, ''Kılıçdaroğlu parti meclis toplantısında ilginç şeyler söylemiş. muhalefet bildiğiniz gibi, CHP ile İYİ Parti'de karşılıklı bir beklenti ve paslaşma seçenekleri gündemde. Muhalefetin durumu çok sıkıntılı.

''ANTALYA ALTIN PORTAKAL FİLM FESTİVALİ’NDE ALGI OPERASYONU VE PROPAGANDALAR YAPILIYOR'' 

Birilerinin gizli ajandaları var. Bu ajandalarda Türkiye'yi emperyalistlerin kölesi yapmak istiyor. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde algı operasyonu ve propagandalar yapılıyor. Bazı sanatçılar birilerinen ödül alacak diye Türkiye'ye düşmanlık ettiler. Bu sanatçılar terör örgütlerinin Türkiye'deki taşeronlarıdır.'' dedi.

'Haberin Olsun'u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

 

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?