Edirne'yi sağanak vurdu! Sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı

Edirne'de akşam saatlerinde başlayan şiddetli sağanak, hayatı olumsuz etkiledi. Yağmura yolda yakalanan araç sürücüleri zor anlar yaşa, vatandaşlar saçak altlarına sığındı. Yaklaşık 10 dakika süren sağanak sonrası şehrin bir çok caddesi gölete döndü.

This browser does not support the video element.

Şiddetli yağmur Edirne kent merkezinde sürücü ve yayalara zorlu anlar yaşattı. Akşam saatlerinde başlayan yağış, etkisini giderek arttırdı.

Kısa sürede sağanak yağışa dönen yağmur yollarda su birikintileri oluşturdu. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, yayalar ise bulabildikleri saçak altlarına sığındı.

Yaklaşık 10 dakika süren sağanak sonrası şehrin bir çok caddesi gölete döndü. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre Edirne'de yağış bu gece ve yarın aralıklarla devam edecek.

DHA

Köpek gibi önce kendini sevdirdi sonra arabaya binip gitmek istedi! Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! Komşusunu arabaya bağlayıp metrelerce sürükledi! müdürü öldüren yabancı uyruklu öğrencinin yeni görüntüleri! Polis ehliyet alkollü sürücü ayakkabı istedi! Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı