Edirne'de bazı caddelere maskesiz giriş yasaklandı

Son dakika... Dünyayı tehdit etmeye devam eden koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alnınan önlemlere Edirne'de yenileri eklendi. Kentte koronavirüs tedbirleri kapsamında trafiğe kapalı caddelere maskesiz giriş yasaklandı. Edirne'de son 1 aydır sıfır vaka olduğunu ancak son günlerde pozitif sayılarında artma yaşandığını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Bu vakalar şehir dışından gelenler ama dışarıdan da gelse bu, Edirne kayıtlarına geçiyor. Endişe verici bir durum" diye konuştu.

Kentte trafiğe kapalı caddeler ile pazar yerleri ve sosyal toplanma alanlarına maskesiz giriş yasaklandı. Edirne Valiliği Pandemi Kurulu tarafından alınan karar, camiler ile belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla vatandaşlara duyuruldu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!