Ece Seçkin: Cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim

Prof. Dr. Uğur Şahin’in ‘3 doz yeterli değil’ sözlerine tepki gösteren şarkıcı Ece Seçkin, “Etrafımdakilere aşı baskını yaptığım için vicdan azabı çekiyorum. Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Ece Seçkin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı dünyada ilk aşıyı geliştiren BioNTech’in CEO’su Prof. Dr. Uğur Şahin’in ‘3 doz yeterli değil’ sözlerine sert tepki gösterdi.

Çevresindeki kişilere ‘aşı baskısı’ yaptığı için vicdan azabı çektiğini vurgulayan Ece Seçkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bidaha yemeyiz o yalanları.2.doz covid aşısından sonra hayatımın nasıl karardığını tedavim bittikten sonra anlatıcam.Etrafımdakilere aşı baskısı yaptığım için de vicdan azabı çekiyorum.Aşı seviciliğime maruz kalan ve aşı olmadığı için cahillikle suçladığım herkesten özür dilerim.”

Evde mantı nasıl yapılır? Hull City play-off rotasını son hafta kaçırdı Vanspor Bursaspor maçının 22. dakikasında sahadan çekildi
Sonraki Haber