Ece Erken eski eşine ateş püskürdü! "Herkes baba olabilir ama herkes babalık yapamaz"

Ünlü sunucu Ece Erken, eski eşi Serkan Uçar’ın attığı mesajla deliye döndü. Çocuğunun masraflarını karşılayamadığını belirten ünlü sunucu, "Çocuğunun hiçbir şeyine müdahil olmayan biyolojik baba arayarak 'Ferrari aldım seni gezdireyim' diyor. Vicdanlı adamlardan çocuk yapın" dedi.

Ünlü sunucu Ece Erken; 2014 yılında nikâh masasına oturduğu, Eymen adını verdiği oğlunun babası Serkan Uçar ile 2015'te olaylı şekilde boşanmıştı. Olaylı bir boşanma süreci yaşayan Ece Erken boşandıktan bir süre sonra ünlü avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile 2021 yılında evlenmişti O zamanlar evli olan rahmetli Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olayları ilişkileri yüzünden sık sık adından söz ettiren Ece Erken 2022 yılında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesiyle yıkılmıştı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı! 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları