Ebru Şallı oğlu Pars'ın ölümünün ardından yapılan yorumlara isyan etti: 'Artık yeter'

2020 yılında 9 yaşındaki oğlu Pars'ı lenfoma kanseri nedeniyle kaybeden eski manken, pilates eğitmeni ve sunucu Ebru Şallı, YouTube kanalından takipçileriyle dertleşti. Oğlunun vefatının ardından gelen kötü yorumlar sonrasında sessizliğini bozan ve isyan eden Şallı konuşurken gözyaşlarını tutamadı. Takipçilerine içini döken Şallı bu zamana kadar hiç anlatmadıklarını anlattı.

Yaklaşık 3 yıl boyunca mücadele ettiği lenfoma hastalığı nedeniyle Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Pars'ı 16 Nisan 2020'de kaybeden Ebru Şallı, ikinci bir acı yaşayarak akciğer kanseriyle savaşan 64 yaşındaki babası Şükrü Şallı'yı da 2021'in son günlerinde kaybetmişti. Şallı babasının vefatının ardından Instagram hesabından reklam paylaşımı yapınca sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! 2 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Ankara'da sağanak etkili oldu, yollar göle döndü