Uğur Akkuş'tan şiddet gördüğü iddiasına Ebru Şallı'dan yanıt

Ebru Şallı'nın boşanma hazırlığında olduğu konuşulan eşi Uğur Akkuş'tan fiziksel şiddet gördüğü iddia edilmişti. Çıkan haberler hakkında Ebru Şallı'dan jet yanıt geldi. Konu ile ilgili açıklamayı sosyal medya hesabından yapan Şallı, ''Bu kadarı ayıp, artık yapmayın lütfen'' ifadelerini kullandı.

2019'de evlenen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş hakkında ortaya atılan 'şiddet' iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Ebru Şallı'nın bir süredir arasının bozuk olduğu konuşulan eşinden fiziksel şiddet gördüğü öne sürüldü.

 TRAFİKTE EŞİNE FİZİKSEL ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİA EDİLDİ


Emirgan’da trafikte seyir halindeyken ikili arasında başlayan tartışmasının fiziksel şiddete dönüştüğü, Uğur Akkuş'un Ebru Şallı'yı darbettiği ve Ebru Şallı'nın ağlama krizi geçirdiği iddiası gündeme geldi. Yaşanan olay sonrası Ebru Şallı'nın yardımına çevredeki vatandaşların konuştuğu ve ünlü mankenin “Şikayetçi değilim. O benim kocam” şeklinde ifade verdiği iddia edildi.


EBRU ŞALLI İDDİALARI YALANLADI: ''GERÇEK OLMAYAN HABERLERİ KOPYALA YAPIŞTIR''

Hakkında çıkan haberlerin ardından gözlerin çevrildiği Ebru Şallı'dan açıklama geldi. Konu ile ilgili 3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan Ebru Şallı, ''Bu kadarı ayıp artık yapmayın lütfen. Habercilik bu kadar basite mi indi? Gerçek olmayan haberleri kopyala yapıştır! Neden kafanıza göre haber yapıyorsunuz? Neden yaptığımız nice güzel işler var onları haber yapmıyorsunuz?''

Konya'da gece vakti deprem! Bahar dizisinin Umay'ı Afra Saraçoğlu'na benzetildi! Çileden çıktı Filistin bayrağı açtığı için tehdit edilmişti! Milli Sporcu Akyüz konu
Sonraki Haber