Ebru Şahin'e sevgilisi Cedi Osman'dan Kapadokya'da romantik evlenme teklifi

Magazin dünyasının en sevilen çiftlerinden olan Ebru Şahin ve Cedi Osman'dan hayranlarının beklediği güzel haber sonunda geldi. Yaklaşık 1,5 yıldır aşk yaşayan ve evlenecekleri konuşulan oyuncu Ebru Şahin ile basketbolcu Cedi Osman evlilik yolunda ilk adımı attı. Ebru Şahin, sevgilisinin sürpriz evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi. Çift o mutlu anlarını sosyal medyada takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

atv ekranlarında final yapan 'Hercai' dizisinde canlandırdığı 'Reyyan' karakteriyle büyük bir şöhret yakalayan ve gönüllerde taht kuran 27 yaşındaki başarılı oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen 26 yaşındaki Cedi Osman evleniyor.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı