Ebru Şahin Eşi Cedi Osman'ı Savunayım Derken Rezil Oldu! Böyle R Yapılmaz!

A Milli Basketbol takımının Fransa'ya mağlup olmasının faturası son dakikada atış kaçıran Cedi Osman'a kesildi. Milli Basketbolcunun eşi oyuncu Ebru Şahin ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşini savundu. Buğrahan Tuncer'in açıklamalarını eleştiren Ebru Şahin, daha sonra yaptığı açıklamayı geri aldı.

Ebru Şahin eşi Cedi Osman'a gelen eleştirilere göğüs gerdi. A Milli Basketbol takımının Avrupa Şampiyonasında Fransa'ya mağlup olması sonrası Cedi Osman'a eleştiriler geldi. Son saniyede bir atışı kaçıran Cedi Osman'ı eşi Ebru Şahin savundu.

Buğrahan Şahin'in maç sonu yaptığı açıklamalara tepki gösteren Ebru Şahin, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Yokluktan liderlik vasfı verilmiş, turnuva boyunca oyuncular yorgunluktan ve mücadeleden bayılacakken turnuvada 1 maç toplam 10 dakikası olmayanlar şanslı gününe şükredip takımına teşekkür edeceğine hatırlatma yapıyor, art niyet ve bireysellik budur. Böyle star olmazsınız ama nankör evet"

BUĞRAHAN TUNCER NE DEMİŞTİ

Bu açıklamayla birlikte akıllara günün yıldızlarından Buğrahan Tuncer’in maç sonu yaptığı açıklama geldi. Tuncer, yaptığı açıklamada “2019’dan sonra şimdi de bu. Herkes çok üzgün. Yine imkansızı başardık. Normal sürede 10 sayıyla kazanacağımız maçı uzatmada kaybettik. Takımda herkes çok üzgün” demişti.

Ebru Şahin Yaptığı Paylaşıma Açıklık Getirdi

Oyuncu Ebru Şahin, paylaşımına tepkiler gelmesi sonrası birkaç paylaşım daha yaptı.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber