Ebru Gündeş, kızı babasından haber alamasın diye yapmadığını bırakmadı!

Ebru Gündeş, kızı Alara Zarrab'ın babasının durumundan haberdar olmaması her yolu deniyor. Gündeş'in, evdeki tüm elektronik aletlerin internet bağlantısını kestirdiği iddia ediliyor.

Son dönemlerde eşi Reza Zarrab ile oldukça sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, şimdi de kızı Alara Zarrab için evinde aldığı önlemlerle gündem oldu.

DAVA AÇMAYACAK

Reza Zarrab'ın Amerika'da itirafçı olduğunun kesinleşmesinin ardından Ebru Gündeş'in eşinden boşanmak için dava açacağı iddia ediliyordu. Herkesin boşanma davasını ne zaman açacağını merak ettiği Ebru Gündeş, boşanmayı asla düşünmüyor.

TÜM ELEKTRONİK ALETLERİN BAĞLANTISINI KESTİ

Reza Zarrab'ın casusluk soruşturması kapsamında el konulan Kanlıca'daki villasında oturmaya devam eden Ebru Gündeş'in, kızı Alara Zarrab'ın babasının durumundan haberdar olmaması için evdeki tüm elektronik aletlerin internet bağlantısını kestiği konuşuluyor.

Meteorolojiden 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı
Sonraki Haber