Ebrar Karakurt'un Tuğba Şenoğlu'nun nişanında giydikleri gündem oldu

24 yaşındaki VakıfBank ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Tuğba Şenoğlu, antrenör sevgilisi Burhan İvegin ile nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Mersin’in Tarsus ilçesinde düzenlenen nişan töreninde Tuğba Tuğba Şenoğlu ve Burhan İvegin'i yakın dostları yalnız bırakmadı. İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen Ebrar Karakurt'un nişanda giydiği kıyafet ise dikkat çekti. Nişana eşofman ve tişörtle katılan Ebrar Karakurt'un tarzı sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

VakıfBank ve A Kadın Milli Voleybol Takımı'nın oyuncusu Tuğba Şenoğlu, evliliğe ilk adımını babaocağı Mersin’in Tarsus ilçesinde attı. VakıfBank formasıyla CEV Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Tuğba Şenoğlu ile antrenör Burhan İvegin nişanlandı.



Mersin'in Tatsus ilçesindeki tarihi Elifhatun Konağı'nda düzenlenen nişan töreninde Şenoğlu ve İvegin çiftini; voleybolun yıldız isimlerinden İtalya ekibi Igor Gorgonzola Novara'da forma giyen Ebrar Karakurt, VakıfBank'tan Zehra Güneş ile Buket Gülübay, Fenerbahçe Opet'ten Beliz Başkır ve davetliler yalnız bırakmadı.

İtalyan'nın Igor Gorgonzola Novara takımında forma giyen Ebrar Karakurt'un, Tuğba Şenoğlu'nun nişanında giydiği kıyafet gündem oldu. Spor dünyasından isimlerin akın ettiği nişan törenine Ebrar Karakurt'un tarzı damga vurdu.

Nişan törenine eşofman, tişört ve spor ayakkabı ile gelen Ebrar Karakurt geceye adeta damga vurdu. Nişanda halay çeken Karakurt ve Güneş Instagram'da bol bol paylaşım yaptı.

İşte Ebrar Karakurt'un nişan tarzı...












 

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!