Dwayne Johnson ABD başkanı mı oluyor? Ünlü oyuncudan flaş itiraf!

Eski Amerikan güreşçisi, günümüzün popüler aktörlerinden The Rock adıyla tanından Dwayne Johnson, başkan adaylığı için farklı partilerden teklif aldığını itiraf etti.

Hollywood'un popüler oyuncularından olan, Hızlı ve Öfkeli serisi, Black Adam ve San Andreas filmleriyle tanıdığımız Dwayne Johnson, katıldığı bir podcast yayınında birkaç siyasi partinin kendisine ulaşarak başkanlık için teklif yaptığını açıkladı.

Amerikan güreşi kariyeriyle ünlenen The Rock lakaplı Johnson, Trevor Noah'ın "What Now?" adlı podcast'ine konuk oldu.

Podcast sırasında kendisine 'Gelecek yıl ABD Başkanlığına aday olmayı düşünüyor musun?' sorusu soruldu. Ünlü oyuncu, kendisine farklı partilerden teklif geldiğini itiraf etti.

KENDİSİNE ÇOK FAZLA DESTEK VARDI

2021 yılında ABD'de yapılan bir ankette oyuncunun başkanlık kampanyasını destekleyenlerin sayısı oldukça yüksekti.

Anket sonuçlarıyla ilgili konuşan Johnson "Gerçekten çok şaşırmıştım ve onur duymuştum. Sizinle küçük bir şey paylaşacağım: 2022'de yıl sonunda, partilerden ziyaretime gelip aday olup olamayacağımı sordular" dedi.

"SİYASETE GİRMEK İSTEMİYORUM"

"Siyasete girmeyi hiçbir zaman istemedim" diyen oyuncu, siyasetle ilgili nefret ettiği çok şey olduğunu dile getirdi.

Başkanlığa aday olma fikrini oyuncu ilk kez 2017'de ortaya atmıştı ve ancak daha sonra babalığın kendisi için "en önemli şey" olduğunu dile getirerek siyasete atılmayacağını söylemişti.

Yarı finalin ilk maçı: Aston Villa - Olympiakos Türkiye İsrail ile olan ticaretini tamamen durdurdu Bayraktar TB3 SİHA yerli motor ile rekor irtifaya çıktı
Sonraki Haber