Düzenden uzak en pasaklı 3 burç...

Düzenli olmak bu hayatı çok kolaylaştıran unsurlardan biri. Bazı kişiler ortalıkta kalan tek bir bardağa bile tahammül edemezken bazıları ise günlerce evini toplamıyor. Düzensiz yaşamayı seven dağınık burçlar denildiğinde ilk akla bu burçlar geliyor...

Bazı insanların organize etme ve planlama becerisi çok gelişmiş olur. Çok analitik ve pratiktir düşünürler. İnsanlar dağınıklığı sevenler ve düzen olmadan yapamayanlar olarak ikiye ayrılıyor. Astrolojide de düzenli olmasıyla dikkat çeken burçlar var. Sürekli olarak ortalığı toplamaya üşenenler dağınık evlerinde nereye hangi eşyasını koyduğunu aklında tutarak kendi içlerinde bir düzen oluşturuyorlar. Astrologlara göre bu insanlar her zaman fikirlerini değiştirmeye açık oluyorlar ve eşsiz bir enerjileri bulunuyor.

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!