Sosyal medyada hareketlerine kimse anlam veremedi! O şahıs için açıklama

Geçtiğimiz günlerde Düzce Otogarı'nda yerde tuhaf hareketler yapan gencin videosu sosyal medyanın gündemine düşen genç hakkında Düzce Valiliği açıklama yaptı. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre uyuşturucunun etkisiyle tuhaf hareketler yaptığı iddialarının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Düzce'de geçtiğimiz günlerde otogar yakınlarında polislerin önünde farklı dans figürleri yapan şahıs hakkında Düzce Valiliği açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "X sosyal medya platformu üzerinde ‘Düzce'de bir genç kullandığı uyuşturucu maddenin etkisiyle kuğu gölü balesi yaptı’ açıklamasıyla paylaşım yapılan video ile ilgili yapılan araştırmada; 02.09.2023 günü saat 15.40 sıralarında görevli personellerimiz tarafından otogar köprülü kavşağının alt kısmında olduğu öğrenildi.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"