Düzce'de para istediği adamdan 'ret' cevabı alınca ayağından vurdu!

Düzce'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Edinilen bilgiye göre alışverişten dönen Ali M., yolunu kesip para isteğini reddettiği Ersin İ. tarafından ayağından vuruldu. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi...

This browser does not support the video element.

Düzce'de Aydınpınar Caddesi üzerinde alışverişten dönen  Ali M.’nin önüne çıkan Ersin İ. para istedi. Ret cevabı alan Ersin İ. belinden tabancayı çıkartarak Ali M.’yi ayağından vurdu. Yaralanan Ali M. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından sevk edildiği Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olayın ardından kaçan şüpheli, bir süre sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Ersin İ.’nin ayağından vurarak yaraladığı Ali M.’yi tanımadığı öğrenildi. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!