Dursun Çiçek, canlı yayında harbiye marşı söyledi!

Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılan CHP eski Milletvekili – Emekli Kurmay Albay Dursun Çiçek, bir TV kanalının programına konuk oldu. Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılmasını değerlendiren Çiçek, konuşması bittikten sonra canlı yayında Harbiye Marşı'nı söyledi.

This browser does not support the video element.

Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında Dursun Çiçek, İlker Başbuğ ile birlikte ifadeye çağrılmasını değerlendirdikten sonra canlı yayında Harbiye Marşı'nı söyledi.

HARBİYE MARŞI

Yıldırımlar yaratan bir ırkın ahfadıyız (torunlarıyız), Tufanları gösteren, tarihlerin yadıyız (hatırasıyız), Kanla, irfanla (bilgiyle) kurduk biz bu Cumhuriyeti, Cehennemler kudursa, ölmez nigahbanıyız (nöbetçisiyiz).

Yaşa varol Harbiye, yıkılmaz satvetinle (kuvvetinle), Göklerden gelen bir ses sana ne diyor, dinle: Türk vatanı üstünde sönmez güneşsin sen, Kartal yuvalarında, hürdür millet seninle.

FETÖ'nün Balyoz kumpasından 16 yıl hapis cezası alan Dursun Çiçek 2015 yılında beraat ettikten sonra CHP'den milletvekili olmuştu.

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?