Dünyanın en zengin kadınları ve servetleri...

Dünya genelindeki 2 bin 325 milyarderin sadece yüzde 12'si kadın. Toplamda 930 milyar dolarlık bir servete hükmeden kadınların en küçüğü 33, en büyüğü ise 92 yaşında Birleşmiş Milletler tarafından tanınan 193 ülkenin sadece 19'unun lideri kadın. Başında kadın liderlerin bulunduğu ülkeler şunlar: Almanya, Arjantin, Hırvatistan, Malta, Orta Afrika Cumhuriyeti, Şili, Brezilya, Kosova, Güney Kore, Litvanya, Liberya, Trinadu ve Tobago, Norveç, Polonya, Letonya, İskoçya, Jamaika, Danimarka ve Bangladeş. Wealth-X verilerine göre ise dünya genelinde 2 bin 325 milyarder var. Ancak bunların sadece yüzde 12'si kadın.EN GENÇLERİ 33'ÜNDE Dünya genelindeki 289 milyarder kadının sadece yüzde 17'sinin servetlerini tek başlarına yaptıkları biliniyor. Yüzde 65'ininden fazlası servetlerini çokuluslu şirketlerden miras aldı. Milyarder kadınlar toplamda 930 milyar dolarlık bir servete sahip. Yapılan analizlere göre bu yıl içerisinde kadın milyarderlerin v

LILIANE BETTENCOURT:  Listeye Avrupa'nın en zengin dünyanın ise ikinci en zengin kadını olarak girdi. Aynı zamanda dünyanın en zengin kadınları sıralamasındaki en yaşlı isim. 92 yaşında. Fransız kozmetik devi L'Oreal'in mirasçısı. Liliane Bettencourt, daha 15 yaşındayken milyarder kadınlar listesine girmişti. Kişisel serveti 31.3 milyar dolar. Avrupa aynı zamanda dünyada en fazla milyarderin yaşadığı bölge. Erkek ve kadınlar dahil olmak üzere 775 milyarder Avrupa'da yaşıyor.

Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... CarrefourSA'dan yağ ve gıda ürünlerinde ucuzlatan indirim fırsatları!