Dünyanın en korkunç cinayetleri bu otelde işlendi!

Los Angeles’ın en işlek caddelerinin bulduğu bölgede yer alan Cecil Otel'de yaşanan pek çok gizemli ölüm olaylarından sonra adı “Hayaletli Otel”e çıktı. İlk açıldığı yıl olan 1927’den beri birçok korkutucu ve gizemli olaya ev sahipliği yapan otelde zaman içerisinde açıklanamayan gizemli ölümler gerçekleşti. İşte otelde yaşanan kan dondurucu olaylar...

1985 yılında “Gece Takipçisi” lakabı takılan Amerika’nın en korkutucu seri katillerinden biri olan Richard Ramirez otelin çatı katındaki odalarından birinde yaşadı.

Ramirez, 1984 ile 1985 yılları arasında Amerika’da terör estirmişti, bir yıldan biraz daha uzun bir süre içerisinde tam 13 kişiyi vahşice öldürmüştü. Ramirez cinayetlerini, kadın erkek ayırmadan; çekiç, lastik teli, tabanca, bıçak ve pala gibi farklı aletler kullanarak gerçekleştiriyordu. Ramirez bu vahşi cinayetlerine devam ettiği sırada geceliği 14 dolara Cecil Otel’de kalıyordu. Cinayet işleyip otele döndüğünde otele girmeden hemen önce kanlı kıyafetlerini çıkarıyor ve otelin çöp konteynerine atıyordu. Otelin etrafında çok sayıda evsiz, sarhoş ve keş olduğu için fark edilmiyordu. Ramirez bu oteli hakkındaki söylentiler sebebiyle bilerek tercih etmişti. Tutuklandığı sırada Cecil Otel’de kalmıyordu, ama aralarındaki bağ her zaman hatırlandı.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!