Dünyanın en büyük Türk Bayrağı 15 Temmuz’da yeniden açıldı

Kayseri’de Talas Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri düzenledi. Gecede dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı. 45 metre genişliğe 67,5 metre uzunluğa sahip Türk Bayrağı tam 3 bin 68 metrekare genişliğinde.

Kayseri’de Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde, dünyanın en büyük Türk Bayrağı yeniden açılarak dalgalandırıldı.

İlçede bulunan paraşüt indirme alanında gerçekleşen etkinliğe Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!