Dünya onu konuşuyor! Hürrem Sultan gibi...

Ama öyle "laf olsun" diye prens değil, gerçek prens! Birbirlerine aşık oldular ve evlendiler. İşte o dakikadan sonra bu genç kadınların hayatları da değişti. Hem de kelimenin tam anlamıyla. Yeni hayatlarına ve üstlendikleri sorumluluklara uygun olarak tepeden tırnağa "bambaşka biri" oldular. Artık eskisi gibi sokaklarda bir şort bir tişört sabahkoşusu yapamaz hale geldiler. Bazen hasta bile olsalar resmi görevleri gereği kamu karşısına çıkıp gülümsemeleri gerekti. Bütün bunlar olurken görüntüleri de değişti. Saçları, elbiseleri hatta kiloları bile.

1 İspanya Kraliçesi Letizia: Uyuşturucudan gözaltına alınmıştı, şimdi prenses! Mutlu sonla biten peri masalının en afili versiyonuna imza atan Letizia Ortis, bir zamanlar acar bir gazeteciydi. Hemşire bir anne ve gazeteci bir babanın kızı olan 41 yaşındaki Ortiz, baba mesleğine el attı. Hırsı, azmi ve güzelliğiyle kısa sürede parlayan Ortiz, ABC televizyonu, haber ajansı EFE ve CNN+ kanalında çalıştı. 11 Eylül saldırıları ve Irak savaşı sırasında sahadan haber yapan gazetecinin talihi, 2002’deki Galicia’daki tanker felaketi sırasında döndü. Ortiz, Prens Felipe’yle tanıştı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek