Dünya kıyametin eşiğinden döndü

Türkiye'de son yıllarda hava durumu anlık olarak değişebiliyor. Güneşli bir günde fırtına bulutları ortaya çıkıp gökten ceviz büyüklüğünde dolu yağabiliyor. Ya da kış günü tişörtle dolaşılacak hava sıcaklıkları ortaya çıkabiliyor. Küresel ısınmanın bir nedeni olarak görünen bu değişimler şimdi anlatacağımız olayın yanında inanın hiçbir şey. ABD'ye ait Noaa-20 uydusunun kamerasına takılan görüntü şok edecek cinsten. Bilim insanlarına göre dünya kıyametin eşiğinden dönmüş olabilir.

Hepimiz çok sıcak bir yaz gününde fırtına bulutlarının üstümüzde toplandığına en az bir kez şahit olmuşuzdur. İşte benzer bir tropik fırtına sisteminde dünyada bilinen kaydedilmiş en düşük sıcaklık değeri elde kaydedildi. 

"Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" Gram altın düşüyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları "Oyuncular İsmail Kartal'ın saçmalıklarına gülüyor! Bu gece kovarım" Euro düşüşte, dolar direniyor! İşte 8 Mayıs 2024 güncel döviz kurları Galatasaray para basıyor! 2.5 milyar TL'lik dev gelir kasaya girecek Akaryakıta çifte indirim! Pompaya yansıdı