Dünya Filistinli çocuklar, bizim tayfa köpekler için ayakta!

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Ödül gecesinde bir çok ayrıntı organizasyona damga vurdu. Öte yandan oyuncu Ecem Erkek'in sahnede sokak köpeklerinin sorunlarına değinmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Kullanıcılar ''o ışıltılı sahnenizden “köpek” duyarı bile dinlettiniz; “çocukları öldürmeyin” diyemediniz diyerek tepkilerini dile getirdi.

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının nabzını tutan, Türkiye’nin en uzun soluklu ödül organizasyonu Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu.

Ödül gecesinde bir çok ayrıntı geceye damga vurdu. Öte yandan oyuncu Ecem Erkek'in sahnede köpeklerin sorunlarına değinmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

Kullanıcılar ''o ışıltılı sahnenizden “köpek” duyarı bile dinlettiniz; “çocukları öldürmeyin” diyemediniz diyerek tepkilerini dile getirdi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Gıda ile temas eden plastik malzemelere düzenleme geldi! İşte detaylar Kariye Camii, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla ibadete açılak 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar...
Sonraki Haber