Dünya Bankası'ndan dikkat çeken altın analizi! 2024'te rekor kıracak

Dünya Bankası, altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir rapor yayımladı. Raporda, 2025 yılına odaklanırken 2024 için de önemli tespitlerde bulunuldu. 'Güvenli liman' arayışında olan yatırımcıların favorisi olan altının, 2024 yılında rekor seviyelere çıkarak ortalama fiyatının, 2025'te hafif bir düşüş yaşamadan önce yükseleceği belirtildi. İşte detaylar...

Dünya Bankası, altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken bir rapor yayımladı. Raporda, 2025 yılına odaklanırken 2024 için de önemli tespitlerde bulunuldu. 'Güvenli liman' arayışında olan yatırımcıların favorisi olan altının, 2024 yılında rekor seviyelere çıkarak ortalama fiyatının, 2025'te hafif bir düşüş yaşamadan önce yükseleceği belirtildi. Raporda, gelişmekte olan ülkelerin merkez bankalarından gelen güçlü talebin yanı sıra artan jeopolitik zorlukların, bu yıl boyunca altın fiyatlarını desteklemesinin beklendiği ifade edildi.

''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... Eyvah! Fenerbahçe'ye Kim Min-Jae'den sonra bir ağır darbe daha geliyor "Beşiktaş maçını kazanamasa Okan Buruk kovulacaktı! Alman gelecekti"