Dün 57 bugün 30 küçükbaş hayvan! Köpek terörü bitmek bilmiyor...

Dün Antalya'da 57 oğlağın köpekler tarafından telef edilmesinin ardından bugün de Kayseri'de besicilik yapan 35 yaşındaki Bahri Daşdemir banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki köpekler tarafından telef edildi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde besicilik yapan Bahri Daşdemir'in (35), banka kredisi ile aldığı 30 kuzusu bölgedeki başıboş köpekler tarafından telef edildi.

Yaklaşık 300 bin lira zararı olduğunu söyleyen Daşdemir, "Sabah hayvanları o şekilde görünce şok oldum. Bazısı da can çekişiyordu. Dünyam yıkıldı. Başıboş köpekler hayvanları telef etmiş. Banka kredisi ile almıştım. Benim evimin geçim kaynağı bu kuzulardı. Gelir kaynağım yok oldu. Çok mağdur oldum" dedi.

Melikgazi ilçesi Ağırnas Mahallesi'nde besicilik yapan Bahri Daşdemir, sabah hayvanlarını kontrol için girdiği ahırında 30 kuzusunun başıboş köpekler tarafından telef edildiğini gördü. Hayvanlardan bazısının da aldığı darbelerle can çekiştiğini gören Daşdemir, durumu Melikgazi Belediyesi ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, ahırdaki başıboş bir köpeği hayvan barınağına götürdü. Telef olan hayvanlar ise, iş makinesi yardımıyla toprağa gömüldü. Banka kredisi çekerek aldığı kuzuların telef olması sonrası 300 bin lira zararı olduğunu ve bankaya kredi ödemesi yapması gerektiğini söyleyen Bahri Daşdemir mağdur olduğunu söyledi.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Eleme gecesi sonrası Survivor All Star'da dikkat çeken itiraflar... 2 Mayıs 2024 tarihli akademik kadro ilanları yayınlandı! Meteorolojiden 34 il için kuvvetli yağış uyarısı! Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak