Dükkana arabasıyla dalıp eski ortağına mermi yağdırdı!

Ankara’da tartıştığı ortağına kızan bir şahıs iş yerine otomobiliyle daldı. Şahsın araçtan inerek açtığı ateş sonucu ortağı hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Alınan bilgiye göre, Ankara'nın Etimesgut ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir kafeye ortak olan Murat Ö., alacak verecek meselesi yüzünden kafenin diğer ortağı olan H.T. ile tartışmaya başladı.

ARABASIYLA DÜKKANA DALIP ESKİ ORTAĞINA MERMİ SAÇTI

Tartışmanın büyümesiyle kafeden ayrılan Murat Ö., arabasına binerek kafenin ön cephesinde bulunan duvarı aşarak içeri girdi. Araçtan inen Murat Ö., yanında getirdiği tabancayla ortağı H.T.’ye ateş etmeye başladı.

SALDIRIYA UĞRAYAN ŞAHIS YAŞAMINI YİTİRDİ

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan H.T. kaldırıldığı Etimesgut Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!