Düğün törenine servet değerinde harcama yaptı!

Prens William, Kral Felipe, Michael Jordan, George Clooney, Kim Kardashian, Prens Abdul Malik gibi dünyaca ünlü tanınmış kişiler, görkemli düğün törenlerinde dudak uçuklatan harcamalar yaptı. İşte servet değerindeki harcamalar yapılan en pahalı düğün törenleri...

George Clooney and Amal Alamuddin / 4.6 milyon dolar

Hepimizin tanıdığı bu ikilinin düğünü tam tamına 4.6 milyon dolar. Düğün 2014 yılında Venedik, İtalya’da yapıldı. Oyuncu George Clooney ve avukat Amal Alamuddin misafirlerine benzersiz bir düğün yaptı. Misafirler için Cipriani Otel’de 95 otel odası ayırdılar. Alamuddin’in gelinliği Oscar de la Renta imzasına sahip ve 380 bin dolar değerinde. Gelinlik haricinde çiçekler çeyrek milyon dolar, düğünde içilen 250 şişe şampanya 50 bin dolar ve 80 bin dolarlık votka düğünün geri kalan masraflarıydı. Düğünden önce ve sonra partiler devam etti.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!