Düğün pozu için ölümü göze aldı! Kaput üzerinde tehlikeli çekim

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde bir gelin, trafiğe açık yolda tehlikeli bir çekime imza attı. Düğün arabasının kaputu üzerine oturup düğün pozu veren gelinin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

This browser does not support the video element.

Hindistan'ın Maharaştra eyaletinde yer alan Pune kentinde bir gelin, araç trafiğine açık bir yolda kendinin ve çevresindekilerin canını tehlikeye attı. 23 yaşındaki gelin, üstüne çıktığı bir aracın kaputunda düğün fotoğrafı için poz verdi.

O sırada çevredeki bir kişi tarafından kayda alınan tehlikeli fotoğraf çekimine ait görüntüler ise sosyal medyada tepki çekti. Polisler ise, tehlikeli fotoğraf çekimine ait görüntüleri fark etmesinin ardından harekete geçti.

Görüntülerde maske takmadığı görülen geline ve akrabalarına yönelik Covid-19 önlemlerine uymamaktan soruşturma başlatan polis; geline, ailesine ve düğüne giden araçtaki akrabalarına yönelik ilk bilgilendirme raporunu hazırladığını duyurdu.

Kocaeli'de ilginç görüntü: Karayolunda çırılçıplak dolaştı Yolda yürüyen kadına kafa attı! Saldırı anına ait görüntüler ortaya çıktı! Görenler şaşırdı: Kamyon şaha kalktı Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... Görenler tekne sanıyor ne olduğunu duyan şaşırıyor!