Dudak uçuklatan değişim! Leyla Tanlar'ın estetiksiz halini görenler tanımadı

Daha önce rol aldığı Paramparça dizisinde canlandırdığı Cansu Gülpınar karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran ve son olarak Disney Plus'ta yayınlanan Kaçış dizisiyle izleyici karşısına çıkan genç oyuncu Leyla Tanlar, zaman içindeki değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. 6 Kasım'da Show TV'de başlayacak Güzel Günler dizisiyle yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Leyla Tanlar'ın estetiksiz fotoğrafları gündem oldu. İşte Leyla Tanlar'ın estetik operasyonlardan önceki ve sonraki hali...

Paramparça, Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Şahin Tepesi, Ferhat ile Şirin, Güzel Günler, Kaçış gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan 24 yaşındaki oyuncu Leyla Tanlar şimdilerde yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Son olarak Disney Plus'ın sevilen dizilerinden Kaçış'ta yer alan Tanlar'ın eski hali gündem oldu. Tanlar'ın estetiksiz hali ağızları açıkta bıraktı.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!