Dudak dolgusu yaptıran Buse Varol'un son görüntüsü şoke etti

Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi. Ramazan ayına denk geldiği için günler öncesinde arkadaşlarıyla birlikte yeni yaşını kutladığını söyleyen Buse Varol'un yüzündeki değişim dikkat çekti. Buse Varol'un dudak dolgusu yaptırdığı görüldü.

2018 yılında hayatını birleştiren Alişan ve Buse Varol, önceki gece Etiler’deki Amaya adlı mekândan çıkarken görüntülendi. 34’üncü yaş günü için yemek yemeye geldiklerini söyleyen Varol, “Aslında doğum günüm ayın 25’inde ama bugün arkadaşlarımızla yemek yiyelim dedik. Birlikte kutladığımız 6’ncı doğum günümüz” dedi.

3'ÜNCÜ ÇOCUK MU GELİYOR?


Alişan ile evliliğinden Eliz ile Burak adında iki çocuğu bulunan oyuncu Buse Varol, “Ailemiz de büyüyor. Belki daha da büyür. Geniş aile güzeldir” açıklamasıyla kafaları karıştırdı. Varol'un bu açıklaması 'hamile mi?' sorusunu akıllara getirdi.

DUDAKLARININ ŞİŞMİŞ HALİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Öte yandan Buse Varol'un yüzündeki büyük değişiklik ise dikkat çekti. Daha önce "Çok Tatlı" programının sunuculuğunu üstlenen, "Payitaht: Abdülhamid" dizisinde "Mislimelek Sultan" karakterine hayat veren, "Dostlar Mahallesi" adlı dizide rol alan ve şimdilerde ekranlardan uzakta bir yaşam süren Varol'un yeni dudakları sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin dudak dolgusu yaptırdığı öğrenildi.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber