Doya Doya Moda 27 Ağustos günün birincisi kim oldu? Puan durumu

Doya Doya Moda 27 Ağustos günün birincisi kim oldu? Doya Doya Moda programında daha önce denenmemiş bir konsept ile tarzlarını bugünde gösterdi. Yarışmacılarımız yine 27 Ağustos günü Doya Doya Moda programında bütün hünerlerini anneleri ile birlikte sergiledi.

Doya Doya Moda 27 Ağustos günün birincisi kim oldu? TV8 ekranlarının sevilen yarışması Doya Doya Moda yeni sezonunun bomba yarışmacıları ile gündemde. Geçen sezon pandemi süreci nedeni ile yarışmaya devam edemeyen Özde Karacan'ın dönüşü ile diğer yarışmacılar korkmaya mı başladı? Kıyasıya rekabet içinde olan yarışmacılar bugünde tarzlarını en iyi şekilde ortaya koymaya çalıştı. İlk kez denenen anneler ile birlikte alışveriş konseptinde yarıştılar.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!