Dövmeciler açık mı 2020? Dövmeciler ne zaman açılacak?

Dövmeciler açık mı 2020? Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan koronavirüsü birçok kişinin ölümüne sebep oldu. Virüsün Türkiye'de de görülmesi ile birçok iş yeri, AVM'ler ve okullar geçici bir süreliğine kapatıldı. Çoğu kişi dövmecilerin açık olup olmadığını merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Dövmeciler açık mı 2020? Dövmeciler ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde..

Dövmeciler açık mı 2020?  Koronavirüs tüm dünyayı kısa zamanda etkisi altına alaraka çoğu kişinin yaşamını yitirmesine sebep oldu. COVID-19 virüsünün Türkiye'de de görülmesi ile 3.461 kişi hayatını kaybetti. Devlet tarafından ciddi sağlık önlemleri alınırken, okullar, camiler, AVM'ler ve birçok iş yeride geçici bir süreliğine kapatıldı. Bu süreçte dövmecilerin açık olup olmadığını merak eden vatandaşlar arama motorlarından hangi dövmecilerin açık olduğunu merak ediyor. Peki, Dövmeciler açık mı 2020? Dövmeciler ne zaman açılacak? Detaylar haberimizde..

DÖVMECİLER AÇIK MI 2020?

Koronavirüs önlemleri kapsamında dövme salonları faaliyeti durdurmuştu. Dövme salonlarının ne zaman açılacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmamıştır.

AVM'LERİN AÇILMA TARİHİ BELLİ OLDU!

Türkiye’de koronavirüs sebebiyle birçok işletme olduğu gibi alışveriş merkezleri de 15 Mart’tan beri kapatılmış durumdaydı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yapılan kabine toplantısı sonrası AVM’lerin 11 ilgili bakanlıkların kurallarına uymak suretiyle 11 Mayıs’ta hizmete açılacağını söyledi.

İşte Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE?
Sonraki Haber