Dorukhan Toköz, Trabzonspor - Kayserispor maçında forma giyemeyecek

Trabzonspor'un son maçlardaki etkili isimlerinden Dorukhan Toköz'e nazar değdi... "Sol kalçasında kas içi kanama" tespit edilen 25 yaşındaki milli futbolcu bir süre formasından uzak kalacak. Bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkan orta saha oyuncusu 1 gol, 2 asistlik skor katkısının yanı sıra ne kadar isabetli bir transfer olduğunu da göstermişti...

Trabzonspor'un milli yıldızlarından Dorukhan Toköz'ün sol kalçasında kas içi kanama tespit edildi.

Bordo-mavili kulübün doktoru Hakan Çelik, kulübün internet sitesinden Dorukhan Toköz'ün sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Çelik, açıklamasında, "Takımımızın dün yaptığı antrenmanda kalça adalesinden sakatlık yaşayan Dorukhan Toköz'ün bugün çekilen MR'ında, sol kalçasında kas içi kanama tespit edilmiş olup, futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

Lider Trabzonspor'un bu akşam Kayserispor'u ağırlayacağı maçta Dorukhan Toköz forma giyemeyecek. Bu yaz Beşiktaş'tan ayrılan ve Trabzonspor'u bedavaya kadrosuna kattığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusu son haftalrdaki yüksek performansıyla beğeni topluyordu.

Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber