Dönüşü olay oldu! Trabzonsporlu Yusuf Yazıcı'ya "Çıkar elini cebinden" tepkisi

Yusuf Yazıcı, Trabzonspor'a geri döndü! Transferi için Fransa'dan İstanbul'a gelen milli futbolcuyu Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu karşıladı. İstanbul'a geldikten sonra basın mensuplarına Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun yanında açıklamalarda bulunan Yusuf'un duruşu ve tavrı sosyal medyada eleştiri konusu oldu. Eleştiri ve tepkilerin nedeni ise, yıldız futbolcunun Başkan Ağaoğlu'nun yanında giydiği pahalı marka gömlek ve şortla ellerinin cebinde olmasıydı.

Trabzonspor, Umut Bozok ve Maxi Gomez'in ardından bir transferi daha noktaladı. Bordo-mavili ekibin Lille'den kiraladığı eski futbolcusu Yusuf Yazıcı, İstanbul'a gelmişti. Takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Yazıcı, sonrasında oynanan ve Fırtına'nın 1-0 kazandığı Ümraniyespor maçını tribünden izledi.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...