Dominik Livakovic'in geri dönüşündeki gizli güç ortaya çıktı! Ali Koç'un hamlesi her şeyi değiştirdi: Performansı nasıl arttı?

Fenerbahçe'de bu sezonun tartışmalı isimlerinden biri olan kaleci Dominik Livakovic'in, Fatih Karagümrük maçındaki kurtarışları konuşulmaya devam ediyor. Hırvat kalecinin bu performans yükselişinde, Başkan Ali Koç'un getirdiği kaleci antrenörünün büyük payı olduğu ortaya çıktı.

DOMİNİK LİVAKOVİC GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI! ALİ KOÇ ETKİSİ

Fenerbahçe'nin sezon başında kadroya kattığı Dominik Livakovic, performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Son olarak Olympiakos maçında da özellikle ikinci golde büyük hatası bulunan Hırvat kaleci, ligdeki Karagümrük maçında adeta şov yaptı. Livakovic'in bu geri dönüşünce Başkan Ali Koç'un getirdiği kaleci antrenörünün payı olduğu ortaya çıktı.

Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Ankara'da ekmeğe 2. zam geldi Altın düşüş trendiye son verdi! İşte 1 Mayıs güncel altın fiyatları