Dominik Livakovic'in geri dönüşündeki gizli güç ortaya çıktı! Ali Koç'un hamlesi her şeyi değiştirdi: Performansı nasıl arttı?

Fenerbahçe'nin transferi için uzun uğraşlar verdiği Dominik Livakovic, son haftalarda performansıyla tartışma konusu olmuştu. Yediği hatalı goller, iyi antrenman yapamamasına bağlanmış, kendisini Dinamo Zagreb'ten tanıyan kaleci antrenörü Sandro Zufic 14 Şubat'ta transfer edilerek teknik heyete katılmıştı. Ancak Trabzonspor maçındaki tribün ve saha olayları, duygusal bir karaktere sahip olan 29 yaşındaki eldiveni yol ayrımına getirdi. Psikolojisinin bozukluğu 3-2 kaybedilen Olympiakos maçında yediği hatalı gollerle kendini hissettirdi.

Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Son 7 yılın en büyük Güneş patlaması gerçekleşti Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Arda ağları sarstı, Ancelotti'nin tepkisi sosyal medyayı salladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 ismi çağırdı! Çok kritik kararlar çıkacak