Doları olan bozdurma sırasında!

Türkiye'ye yönelik kur operasyonunun başarısız olmasının ardından vatandaşlar döviz bürolarının yolunu tuttu. SuperHaber, piyasanın kalbi Kapalıçarşı'daki hareketliliği görüntüledi. Döviz bozdurmak için sıraya giren vatandaşların yoğun görüşme trafiğinde olduğu görüldü.

This browser does not support the video element.

Yatırım Uzmanı Timothy Ash'in yeni Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nun piyasalar tarafından cezalandırılacağını ve Naci Ağbal'dan daha fazla faiz artırımı yapmak zorunda bırakılacağını yazarak Türkiye ekonomisine yönelik kur operasyonu sinyalini vermesinin ardından Asya piyasalarında dolar kurunda spekülatif ataklar yaşandı.

Dolar kurundaki yüzde 16'lık artış sonrası artışın süreceğini düşünenlerin hevesleri ise kursaklarında kaldı. Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın piyasalara yönelik sabah saatlerinde verdiği mesajların ardından dolar hızla düşüşe geçerek 7,72 seviyelerine kadar geriledi.

SUPERHABER KAPALIÇARŞI'NIN NABZINI TUTTU

Yaşanan bu gelişmelerin ardından SuperHaber piyasanın kalbinin attığı Kapalıçarşı'nın yolunu tuttu.

DÖVİZ BÜROLARININ ÖNÜNDE SIRA OLDULAR

Kapalıçarşı'da yoğun bir insan trafiği olduğu gözlenirken, döviz bürolarının önünde dolar bozdurmak isteyenlerin sıraya girdiği görüldü.

YOĞUN GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Öte yandan vatandaşların telefonla yoğun bir görüşme trafiğinde olduğu, kendilerine gelen tavsiyeler üzerine hareket ettiği gözlendi. 

İşçi maaşlarını ödeyemeyen belediye başkanından şok hareket Erdal Beşikçioğlu'ndan Melek Mosso karşısında dans "Sen kime parmak sallıyorsun..." YERLİKAYA NEDEN ‘FETÖVARİ’ DEDİ? FETÖ'nün boşalttığı devlet kadrolarını tarikat/cemaatler işgal ediyor! Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi!