TL değer kazanmaya devam ediyor! Dolar kuru 12 TL'nin altına düştü...

23 Aralık Perşembe dolar kuru son durum vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabı açıklamaları ardından düşüşe geçen dolar kuru 12 TL'nin altında işlem görüyor. 23 Aralık Perşembe günü saat 08:30 itibariyle dolar, 11,93 TL, euro 13,52 TL, sterlin ise 16,23 TL seviyelerinde.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabı sistemi sonrası döviz kurları tam manasıyla çakılmıştı. Tarihi düşüş yaşayan dolar kurunun ardından TL değer kazanmaya başladı. Vatadaşlar da bu gelişme sonrası 'Dolar kuru son durum ne kadar oldu?' sorusunu merakla araştırıyor. İşte 23 Aralık Perşembe dolar, euro ve sterlin kuru son durum

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! ''Galatasaray'ya yenileceklerini bildiği için çıkmadılar o maça!'' Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek? 7 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı! İşte o kararlar... "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak"