Doktorlar'ın Zenan'ı Melike Güner rolü için tesettüre girdi

Yayınlandığı döneme damgasını vuran 'Doktorlar' dizisinde canlandırdığı Zenan karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu Melike Güner ekranlara geri döndü. Rolü için tesettüre giren Melike Güner'in son hali şaşırttı. 43 yaşındaki oyuncu Star TV'nin yeni dizisi 'Ömer'de rol alıyor.

Günümüzde tekrar bölümleri hala büyük bir ilgiyle izlenen Doktorlar dizisindeki Zenan karakteri ile akıllarda yer edinen oyuncu Melike Güner, Star TV'de yayınlanan 'Ömer' dizisiyle ekranlara geri döndü. Rolü için tesettüre giren oyuncunun bu hali gündem oldu. 2013 yılında Ali Haydar Bozkurt ile hayatını birleştiren ve bu evliliğinden iki çocuğu bulunan Güner, dizideki rolüyle hayranlarını şaşırttı.

SON HALİ ŞAŞIRTTI


İncir Reçeli filmi ve Ekmek Teknesi, Gülbeyaz, Doktorlar gibi unutulmaz dizilerde rol alan Melike Güner son haliyle de sosyal medyada da gündem oldu. Başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay ve Gökçe Bahadır'ın yer aldığı Ömer dizisinin kadrosuna dahil olan ve 'Çiçek' karakterine hayat veren Melike Güner son görüntüsüyle şaşırttı.

 

Çiçek - Melike Güner

Reşat'ın imamlık yaptığı caminin mutfağında aşçılık yapan, şefkatli bir kadın.


Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği 'Ömer' dizisinde, Ömer’i Selahattin Paşalı, Ömer’in büyük bir aşkla bağlanacağı Gamze karakterini ise Gökçe Bahadır canlandırıyor. Barış Falay’ın Ömer’in babası Reşat, Merve Dizdar'ın ablası Nisa karakterini canlandırdığı dizinin başlıca rollerinde Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Şahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner yer alıyor.

Ve Ali Koç sessizliğini bozuyor! Basın toplantısı kararı Süper Lig'de günün VAR hakemleri açıklandı KYK yurtlarında emekli olarak nasıl ücretsiz kalınır?
Sonraki Haber