Doktor kız arkadaşı hayatını zindana çevirdi! "Cinsel organlarıyla taciz ettiler"

Sosyal medya üzerinden tanıştığı doktor sevgilisi ile evlenmez hazırlığında olan 34 yaşındaki galerici sevgilisinin tüm borçlarını ödeyerek aynı eve taşındı. Her şey güzel ilerlerken bir gü doktor sevgilisinin polis akrabaları tarafından darp edildiğini iddia eden galerici, "Beni soyup, cinsel organlarıyla beni taciz ettiler, 260 bin liralık senet imzalattılar." dedi.

Beyoğlu'nda galerici olan 34 yaşındaki Hüseyin Çınar, Pendik'te bir hastanede asistan doktor olan 28 yaşındaki Aslıhan B. ile 7 ay önce sosyal medyada tanıştı. 

 Arkadaşlıklarını ilerleten Çınar ile B., bir süre sonra sevgili oldu. Evlenme kararı alarak sözlenen sevgililer, Pendik'te ev tutarak birlikte yaşamaya başladı.

Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyatları Ali Koç'tan rekor satış geliyor! Vedat Muriqi'nin rekoru tarih olacak Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu Altın tekrar düşüşe geçti! İşte 2 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick!