Doğum yapan Seda Bakan hastaneden taburcu oldu

2014 yılında hayatını birleştirdiği Ali Erel ile mutlu bir evlilik sürdüren 36 yaşındaki oyuncu Seda Bakan geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne olmuş ve Ela adını verdiği kızını kucağına almıştı. İkinci kızını dünyaya getiren Seda Bakan doğum yaptığı hastaneden taburcu oldu. Bakan, eşi ve kızları ile hastane çıkışı objektiflere mutlu aile pozu verdi.

Rol aldığı Kardeş Payı, Bana Sevmeyi Anlat, Adanalı, Arif V 216 gibi yapımlaraki rolleriyle tanınan, Behzat Ç. dizisinde canlandırdığı Eda karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yaklayan Seda Bakan geçtiğimiz günlerce ikinci kez anne olmuştu. 2014 yılında Ali Erel ile evlenen ve Leyla adında bir kızı olan Seda Bakan ikinci kızına ise Ela adını vermişti. İkinci kez anne olan Seda Bakan, Maslak Acıbadem Hastanesi’nden taburcu oldu.

''AİLEMİZ KIZLAR KAMPI GİBİ''

Eşi Ali Erel, ilk çocuğu Leyla ve yeni dünyaya gelen kızı Ela’yla hastane önünde gazeyecilere poz veren oyuncu, “Ailemiz kızlar kampı gibi... Ali, bir tane daha kızı olsun çok istiyordu, onun dileği gerçekleşti. Erkek için artık damatları seveceğiz” diyerek gülümsedi.



Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı! Reha Muhtar ile velayet yüzünden kapıştı, 1 yıl 8 ay hapse mahkum oldu SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz
Sonraki Haber