Doğu Demirkol tüm ekibi bıktırınca Acun devreye girdi: 'O Ses'ten çıkarıldı!

'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programının tanıtımlarında yer alan oyuncu ve komedyen Doğu Demirkol, yayınlanan programda ise yer almıyordu. Bunun sebebinin Demirkol'un kaprisleriyle tüm ekibi bıktırması ve Ilıcalı'nın Demirkol'u programdan çıkarma kararı alması olduğu öne sürüldü.

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı 'O Ses Türkiye' yarışmasının 'Yılbaşı Özel' programı, her sene olduğu gibi bu yıl da 31 Aralık akşamı TV8'de izleyicisiyle buluştu.

27 Aralık Çarşamba günü çekimleri gerçekleşen yarışmada performans sergileyecek ünlü isimler; Enis Arıkan, Kerem Alışık, Sarp-Bengi Apak, İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Ceren Karakoç, Evrim Alasya, Gupse Özay, Onur Gürçay, Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan olarak açıklanmıştı.

Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Uçakta korku dolu anlar! Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları