Doğaya dikkat çekmek için tasarlanan gelinlikler görenleri şaşırttı

Diyarbakır'da, doğaya dikkat çekmek isteyen bir gelinlik firması, keçiboynuzundan gelinlik tasarladı. Kozalak, palmiye yaprağı ve ardıç meyvesi gibi farklı ağaç ve meyve türünden kıyafetlerinin de yer aldığı sonbahar kreasyonu, sokak defilesiyle tanıtıldı. Vatandaşlar tarafından büyük beğeniyle izlenen defilede en dikkat çekilen ise keçiboynuzundan yapılan gelinlik oldu.

Kentte faaliyet gösteren bir gelinlikçi, doğaya dikkat çekmek amacıyla sokak defilesi düzenledi. Daha önce koronavirüse dikkat çekmek için 'sosyal mesafeli gelinlik' tasarlayan firma, bu defa keçiboynuzu meyvesi, çuval, palmiye ağacı, pampas otu, ardıç meyvesi ve yaprağı, limon yaprağı, kozalak ve stevia yaprağından gelinlik, büstiyer ve elbise tasarladı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!