Doğan Holding'de üst düzey istifa!

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Yağmur Şatana , Doğan Holding Mururahhas Üyeliği ve İcra Kurulu Başkanlığı görevlerinden ayrıldı.

Doğan Holding'in önemli isimlerinden Yağmur Şatana görevinden istifa ederek ayrıldı

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. İcra Kurulu Başkanlığı görevini ise yeni bir atama yapılana kadar, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Mali İşler Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Ahmet Toksoy yürütecek.

Yağmur Şatana ise, Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. ve Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. yönetim kurulu üyeliği ile Doruk Faktoring A.Ş., Doruk Finansman A.Ş. ve Kelkit Doğan Besi İşletmeliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerine devam edecek.

İstifaya ilişkin Doğan Holding tarafından KAP'a yapılan açıklamada şöyle;

"Şirketimiz'de yönetim kurulu murahhas üyeliği ve İcra Kurulu başkanlığı görevlerini yürütmekte olan Yağmur Şatana, bu görevlerinden 10.09.2018 tarihi itibariyle ayrılmıştır.
Yağmur Şatana'nın Şirketimiz'deki Yönetim Kurulu Üyeliği ise devam edecektir.
Yeni bir atama yapılıncaya kadar, İcra Kurulu Başkanlığı görevi kapsamında yer alan iş ve işlemler İcra Kurulu Üyesi ve Mali İşler Başkanı Ahmet Toksoy tarafından yerine getirilecektir."

4 Mayıs 2024 Cumartesi TJK at yarışı programı açıklandı! Yaza girerken final yapan diziler hangileri? 3 Mayıs 2024 Cuma TJK at yarışı sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber