Dizi oyuncusu sahte içki kurbanı oldu!

Arka Sokaklar, Türkan, Vatanım Sensin gibi dizilerde ve pek çok tiyatro oyununda rol alan oyuncu Ercan Yalçıntaş, Bursa'da sahte içki sebebiyle hayatını kaybetti.

This browser does not support the video element.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde yaşayan, pek çok dizi ve tiyatro oyununda rol alan oyuncu Ercan Yalçıntaş 38 yaşında sahte içkiden hayatını kaybetti. Oyuncunun cansız bedeni evinde bulundu. 

ALKOL TEDAVİSİ GÖRMÜŞTÜ

Diğer taraftan Yalçıntaş'ın, bir süre önce Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları ve Araştırma Merkezi'nde (AMATEM) tedavi altına alındığı öğrenildi. 

HABER ALINAMAYINCA ANNESİ EVİNE GİTTİ

Yalçıntaş, vefatından saatler önce evinin bir alt katında oturan amcası tarafından görüldü.

Yalçıntaş'tan uzun bir süre haber alınamayacınca evine giden annesi karşılaştığı korkunç manzara karşısında şoke oldu. Durumun ekiplerle paylaşılmasının ardından, olay yerine gelen doktorlar Yalçıntaş'ın sahte içki sebebiyle hayatını kaybettiğini belirtti.

18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü (Çanakkale) mezunu olan Yalçıntaş aralarında, "Arka Sokaklar, Payitaht, Eve Dönüş, Vatanım Sensin" gibi televizyon ekranlarının heyecanla izlenen dizileri ve pek çok tiyatro oyununda rol aldı.

Yalçıntaş'ın cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.



Alina Boz'dan 'Galatasaray'a küfür' açıklaması! "Açıkça belli" Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki!