Diyarbakır’da patlama sesi büyük panik yarattı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde yaşanan patlama polis ekiplerini harekete geçirdi. Patlamanın olduğu bölgede inceleme yapan polis ekipleri bir hurdacıda inceleme yaptı. Hurdacının akaryakıt tesisinin bitişiğinde olması büyük panik yarattı.

This browser does not support the video element.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde patlama sesi duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine Peyas Mahallesi Yeniyol Bulvarı'na çok sayıda polis sevk edilirken, çevrede çalışma başlatan polis ekipleri patlamanın bir akaryakıt istasyonun bitişiğinde bulunan hurdacı dükkanından olduğu bilgisi üzerine dükkanda arama yaptı. Hurdacının akaryakıt tesisinin bitişiğinde olması büyük panik yarattı.

Herhangi bir bulguya rastlamayan polis ekipleri, patlama ile ilgili olarak çalışma başlatarak sesin kaynağını aramaya devam ediyor.

İHA

Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam" FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? CÜBBELİ İLE İLGİLİ 15 TEMMUZ İDDİASI! ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ CHP’DE KİMLERİ RAHATSIZ ETTİ?