Diyarbakır Belediye Başkanı kim oldu 2024? Diyarbakır Belediye Başkanı hangi partili? Diyarbakır'ın yeni Belediye Başkanı kim?

31 Mart yerel seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte, vatandaşlar Diyarbakır'ın yeni belediye başkanını merakla bekliyor. Diyarbakır yerel seçim sonuçları 31 Mart'taki seçimlerin tamamlanmasının ardından Diyarbakır Belediye Başkanı kim oldu 2024? veya Diyarbakır Belediye Başkanı hangi partili? gibi sorular arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Diyarbakır'ın yeni Belediye Başkanı kim? İşte, 2024 Diyarbakır Belediye Başkanı...

"Diyarbakır Belediye Başkanı kim? veya Diyarbakır Belediye Başkanı kim oldu 2024?" gibi sorular seçim ardından arama motorlarında hız kazandı. Diyarbakır'da yapılan yerel seçimlerin ardından sonuçlar merak ediliyor. Peki, Diyarbakır'ın yeni Belediye Başkanı kim oldu? Diyarbakır'ın yeni Belediye Başkanı kim? Diyarbakır'IN Belediye Başkanı hangi partiden? İşte, Diyarbakır'ın yeni Belediye Başkanı...

31 Mart 2024 yerel seçimleri, Türkiye'nin son dönemde en çok konuşulan ve merak edilen olaylarından biri haline geldi. Bu seçimler, ülkenin dört bir yanındaki vatandaşların dikkatle takip ettiği bir sürecin sonucunu belirleyecek. Her seçimde olduğu gibi, 31 Mart 2024 yerel seçimleri de büyük bir öneme sahip. Diyarbakır seçim sonuçları ve yeni Belediye Başkanı ise merakla bekleniyor.

Türkiye genelindeki seçmenler sandık başına giderek tercihlerini belirleyecek. Oyların sayımı tamamlandıktan sonra, Diyarbakır'ın yeni Belediye Başkanı'nın kim olduğu kamuoyuna duyurulacak.

DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU 2024? DİYARBAKIR'IN YENİ BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Diyarbakır Belediye Başkanlığı seçimlerinde DEM Parti adayı Ayşe Serra Bucak Küçük, oyların %64,09'unu alarak Diyarbakır Belediye Başkanı oldu.

Ayşe Serra Bucak Küçük, 1976 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde başlayıp 1995 yılında bu okuldan mezun oldu. Üniversite eğitimini ise Almanya'da Köln Üniversitesi'nde Alman Dili ve Edebiyatı ile Pedagoji bölümlerinde tamamladı ve 2006 yılında mezun oldu.

Küçük, profesyonel hayatına Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi'nde 2006-2011 yılları arasında koordinatör olarak başladı. Ardından 2014-2016 yıllarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde danışmanlık ve meclis üyeliği görevlerini üstlendi. 2016-2022 yılları arasında ise çocuk ve kadın alanlarında sosyal çalışmacı olarak aktif rol aldı.

Küçük, evli ve iki çocuk annesidir.

DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİLİ?

Ayşe Serra Bucak Küçük DEM Partilidir.

Eşin cebinden habersiz para almak boşanma nedeni sayıldı Galatasaray'da tam 10 ayrılık! İşte kalacak ve gidecek futbolcular A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor!
Sonraki Haber